Livet er lettere når man kan dele med eksterne brukere. Å få arbeidet gjort krever ofte kommunikasjon med flere en dine kolleger, ved å dele dokumenter også med dine kunder, leverandører og forretningsforbindelser blir det enklere og du sliper å sende og motta dokumentet på epost.

Microsoft har jobbet hardt for å forbedre brukeropplevelsen for deling med eksterne brukere. slik at den blir med smidig for både brukere og administratorer.

Følgende forbedringer er gjort  i SharePoint Online og Office 365 :

  • Få en link: lage anonym Gjestelenke med ett klikk i Office 365 brukergrensesnittet.
  • Medlemmer kan dele: aktiver medlemmene til å invitere eksterne brukere , ikke bare eieren av områdesamlingen .
  • Alle inviterte på samme e-post Til-linjen : starte et samarbeids epost med * alle * når du deler et nettsted eller et dokument .

Disse nye eksterne deling-oppdateringene  ruller rulles nå ut, her er detaljene:

Få en kobling
Det er nå mulig , med ett klikk,  å generere en Gjestelink (enten en for å vise eller en for å Redigere) anonym kobling til et dokument direkte fra din SkyDrive Pro og dine SharePoint Online dokumentbiblioteker.

Du klikker, kopierer, limer inn, og utfører. Når du ikke lenger vil at Gjestelinken din skal være aktiv, kan du deaktivere den når som helst fra dialogboksen der du delte dokumentet

inviter shareppoint online

Dialogboksen for Ekstern Deling har nå et samlet Inviterkategoriene , en Få en kobling tab og en Delt med fane , så alle måter å dele på er ett sted .

Medlemmer kan dele med eksterne brukere

Mye av Sharepoint Online og Office 365 er om delegering administrasjon: myndiggjøre andre til å ta de riktige beslutninger , sammen med å gi dem de riktige nivåer av kontroll . Områdesamling administratorer kan nå tillate medlemmer av nettstedet til å sende en delingsinvitasjon , både internt og eksternt – uten å kreve at områdesamlingens admin først godkjenner/avviser invitasjons forespørselen.

Lær mer om hvordan medlemmer kan dele:

Alle inviterte på samme e-post i Til-linjen
Vi har gjort det lettere å varsle alle mottakere på samme tid , på samme e-post . Nå , når du deler med flere personer via dialogboksen delin i Sharepoint Online, blir en enkelt e-post melding sendt til alle du delte med – med deg inkludert på Cc linjen- fremfor å sende en egen e-post til hver enkelt mottaker. Merk  eksterne e-postadresser som skrives vil fortsatt sende enkelt eksterne invitasjoner , fordi eksterne inviterte trenger unike invitasjons koblinger. Her er det en veiledning for å gi eksterne brukere tilgang med en Microsoft-konto.

Begynn deling

Enten du samarbeider med ansatte, kunder , partnere eller leverandører , håper vi den nye sett av eksterne deling forbedringer hjelper deg å arbeide mer effektivt , delegere effektivt , og samarbeide .

Vanlige Spørsmål om deling med eksterne brukere

Hvilken Office 365- planene vil motta de forbedrede eksterne erfaringsdeling oppdateringer ?

Svar: Den nye eksterne erfaringsdeling er nå tilgjengelig for alle Office 365 for bedriftsbrukere . Inkludert disse Office 365 planene: Office 365 Small Business ( P1 ), Office 365 Small Business Premium ( P2 ), Office 365 MidSize, Office 365 Enterprise E1 , E3 , og E4 , Office 365 Enterprise K1 og K2, Office 365 Utdanning A2 , A3 og A4 , Office 365 Regjeringen G1 , G3 , og G4 , og Office 365 Enterprise E3 for Ideelle organisasjoner .

Gjelder denne kunngjøringen i Office 365 dedikerte abonnenter ?

Svar. Nei for Office 365 dedikerte planer ikke får den samme oppdateringen på dette tidspunktet . De blir forvaltet på en unik , isolert infrastruktur .

Gjelder denne kunngjøringen for kunder som har tatt i bruk SharePoint 2013 på lokale servere?

Svar: Nei, denne oppdateringen gjelder bare til Office 365-tjenesten og SharePoint Online

Kilde til tekst og bilde.

Vi liker å dele, så Office 365 brukere får den beste opplevelsen. Vi liker også kunder. Legger du oss til som din Office 365 partner så betaler Microsoft regningen for gratis tipsene.

Ønsker du et tilbud på webinar for  å lære mer om Office 365 så ta kontakt for et tilbud.

Office 365 - lettere å dele med eksterne brukere. by

There are no comments yet, but you can be the firstLeave a Reply