Den beste gratis Office løsningen er antagelig Office Online

Er du på jakt etter gratis Office? Office Online er verdt å se nærmere på. Det mangler ikke på alternativer til Office. Det er flom i markedet på løsninger med ulike nivåer av funksjonalitet og ulike brukeropplevelser. Så kommer det store spørsmålet, kan disse gratis tilbudene erstatte Microsoft Office?

Med Office Online jobber du i sanntid og du kan samarbeide med venner og familie helt gratis.

5 fordeler med gratis Office Online

Det overfylte ap- markedet kan skape forvirring for kunder, men realiteten er, det beste gratis alternativ til Office er Office – Office Online. Office Online er en gratis versjon av Office- programmene du allerede kjenner og med samme velkjente brukeropplevelsen du ønsker. Og de er det beste alternativet. Her er hvorfor:

Office Online er komplett

Med Office Online , kan du opprette, redigere og dele Word, Excel, PowerPoint og OneNote -filer. I stedet for å dekke bare ett behov, Office Online gir en komplett suite – alle med en konsekvent brukeropplevelse og funksjonalitet som fungerer på tvers av programmene.

Office Online virker hvor som helst

Enten du er en PC , Mac , iOS eller Android fan og om du bruker en touch-enhet eller mus og tastatur, Office Online fungerer på tvers av alle enheter og nettlesere. Office Web Apps lever i skyen, slik at du kan få tilgang til dine filer og dokumenter fra hvor som helst og hva som helst. Innholdet er alltid synkronisert og tilgjengelig på tvers av alle enheter .

Office Online er lett å bruke.

Office Online har utseendet som Microsoft Office, slik at du allerede vet hvordan du bruker dem . Office sørger alltid for at innholdet, formatering og funksjonalitet forblir intakt . Når du deler dokumentene med andre forblir innholdet intakt.

Office Online er delbart.

Deling via OneDrive og OneDrive Business på SharePoint er enkelt , og det integreres tett med Office. Slik at du kan jobbe med andre mennesker uten problemer med versjons-kontroll eller å måtte bruke en ekstra fil-lagring og deling.

Office Online er bunnsolid … og vil alltid bli bedre.

Titalls millioner av mennesker  bruker allerede Office Online. Microsoft lytter på tilbakemeldinger og forbedrer kontinuerlig Office Web Apps. Hvis du ikke har prøvd Office Online i det siste kan det være lurt å ta en ekstra titt. Det har vært mange forbedringer til produkt-suiten for å gjøre den mer intuitiv, touch-vennlig og mer sømløs med Office-opplevelsen.

Det er verdt å merke seg at  siden Office Online er nettleser-basert, gjør den ikke alt Office 2013 eller Office 365 gjør. Noen av de mer kraftige funksjonene krever desktop-versjonen av Office, men Office Web Apps er en god løsning for mange mennesker. Og et bedre alternativ enn de andre alternative gratis-løsningene

Hvis du leter etter et gratis alternativ til Office – eller bare er ute etter en praktisk måte å få tilgang til filer når du er på farten – gi Office Online et forsøk. Vi tror du vil like det du ser.

Office Online for for hjem og studenter

Office Online ligger på OneDrive. Logg deg på din Hotmail, Outlook.com eller Skydrive.com konto og kom i gang.

Ønsker du Ordentlig Office i tillegg til Office Online?

Her er tilbud for hjemmebrukere:

Med Office 365 får du ekstra mye lagringsplass på OneDrive. Du får komplett Office på PC eller Mac, og alltid tilgang til dokumentene dine fra andre enheter. For eksempel fra et nettbrett når du er på reiser eller sitter på forelesningens-salen.

Office Online for bedrifter

Office Online er inkludert i SharePoint Online og OneDrive for Business. Det gjør dine dokumenter tilgjengelig og du kan være mobil og fokusert. Noen brukere trenger kanskje bare Office Online. De bør velge Office 365 Small Business eller Office 365 Enterprise E1. Denne fleksibiliteten gjør Office 365 til et overlegent førstevalg for bedrifter som har det travelt og vil spare penger.

SharePoint + Office Online gir din bedrift gevinst, snakk med oss så hjelper vi deg i gang.

Office Web Apps heter nå Office Online,

Kilder:

Denne artikkelen er inspirert av Blogg-teamet til Microsoft

Den beste gratis Office løsningen er antagelig Office Online by

There are no comments yet, but you can be the firstLeave a Replyikke it sjef office 365

telefoni med skype4b

Office 365 silver partner

ProCloud 3 år

Søk

Twitter Feed

Find out what's happening, right now, with the people and organizations you care about.